![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 54 times 0 Answers
0
من ۲ سال پیش یکبار برای کانادا توریستی اقدام کردم و ریجکت شدم الان دارم برای دانشجویی سابمیت میکنم دو تا سوال داتشم : یکی اینکه دو سال پیش حرفی از سربازی نزدم کلا و کارت پایان خدمت دارم الان برای دانشجویی باید بگم یا نگم ، باعث مغایرت نمیشه؟! و یکی هم اینکه دو سال پیش دانشجوی ارشد هوش مصنوعی بودم و توی نامه purpose of travel اینو گفته بودم،،، اما ادامش ندادم درسم رو و تمومش نکردم ارشد رو و ولش کردم الان برای مستر دارم اقدام میکنم ، لازم نیست در این مورد حرفی بزنم؟!
2021-10-07 09:39:00 Montreal دانشگاه #دارم اقدام میکنم![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#دارم اقدام میکنم
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
کسی اطلاعی درباره ارسال مدارک تحصیلی به صورت مهر و موم از طرف آموزش و پرورش داره برای دانشگاه؟ برای لیسانس دارم اقدام میکنم الان دانشگاه مدارک رو پلمپ خواسته
2021-09-15 07:35:00 #Vancouver [دارم اقدام میکنم] دانشگاه
، توی نامه پذیرش من نوشته Valid: winter 2022 to fall 2022 برای سابمیت کردن من جایی باید توضیح بدم که برای چه ترمی دارم اقدام میکنم یا لازم نیست ؟! من تا آخر مهر برای winter سابمیت کنم دیر هست؟!
2021-10-02 01:57:00 #Saskatoon [دارم اقدام میکنم] دانشگاه
من گپ ۲ ساله دارم ۲۲سالمه برای رشته تربیت بدنی مقطع لیسانس دارم اقدام میکنم با معدل GPA 4و مدرک مربیگری و تعداد زیادی مدال قهرمانی مسابقات ورزشی دارم میخوام گپ تحصیلیمون با سابقه کار پر کنم سابقه کارم در یک باشگاه ورزشی بوده سایت و مهر نداره و باشگاه معمولی هست بیمه هم ندارم برگه سابقه کار بهم میدن ولی به صورت دستی مینویسن و نهایتا من ترجمه کنمش میخواستم بدونم ترجمه اش ایا معتبره ؟ ایا من میتونم آن رو برای گپ تحصیلی برای ویزا و پذیرش اعلام کنم و اینکه چند ماهه یک بار هم به من حقوق میدادن ثابت ن
2021-10-08 07:50:00 #Saskatoon [دارم اقدام میکنم] دانشگاه
برای undergraduate دارم اقدام میکنم باید فرم ouac پر کنم؟
2021-10-19 02:51:00 #Toronto [دارم اقدام میکنم] دانشگاه
دیگه دارم من ارشد دارم و برای ارشد مجدد دارم اقدام میکنم ایا نیازه که مدرک کاردانی رو هم اپلود کنم؟ یعنی همه مقاطع باشه یا کارشناسی و کارشناسی ارشد کافیه؟
2021-10-21 18:10:00 #Vancouver [دارم اقدام میکنم] دانشگاه
تو نامه پذیرش من ۲ سال برنامه درسی و ۱ سال پیش نیاز زده، یعنی دوره میشه ۳ ساله؟ ?
2021-09-08 00:45:00 #Montreal
من ۲ سال پیش یکبار توریستی اقدام کردم و ریجکت شدم و الان بزای دانشجویی یه اکانت جدید ساختم ولی هیچ جا ازم uci number یا شماره اپلیکیشن قبلی نخواست از کجا متوجه میشن قبلا سابمیت کردیم و بایو رفتیم؟
2021-10-10 22:36:00 #Montreal
امکانش هس دانشگاه یکبار ریجکت کنه اما برای بار دوم برای ترم بعدی همون رشته رو دقیقا اپلای کنی پذیرش بده ؟؟
2021-08-31 04:45:00 #Montreal